Sportmedische begeleiding

Sportmedische begeleiding bij VSV Vreeswijk

GoFysio verzorgt de sportmedische begeleiding bij VSV. GoFysio is gericht op sport en orthopedische revalidatie en begeleiding van talent. GoFysio heeft verschillende locaties in de omgeving van Utrecht, Nieuwegein en Amsterdam.

Janet Oorburg, Hans Oeij en Adriana van Ek zijn de fysiotherapeuten die wekelijks bij VSV te vinden zijn.

Inloopspreekuur bij VSV
Binnen VSV is de mogelijkheid om je blessure te laten screenen door de fysiotherapeut. Je wordt uitgebreid onderzocht en eventueel kort behandeld, natuurlijk krijg je advies over je blessure en eventueel oefeningen. Dit is voor leden van VSV volledig gratis. Is er meer behandeling nodig dan dien je daar een vervolgafspraak voor te maken. Hiervoor worden kosten in rekening gebracht (als je verzekerd bent, bij je zorgverzekeraar).

Maandagavond: Hans Oeij
Woensdagavond: Janet Oorburg
Zaterdag: Adriana van Ek

Verwijs- en behandelmogelijkheden bij GoFysio

Sportarts
De fysiotherapeuten van GoFysio hebben directe lijnen met sportartsen van het st. Antonius ziekenhuis en van het UMC sportgeneeskunde. Mocht er aanvullend onderzoek nodig zijn kan er overlegd worden met de sportarts en eventueel kunnen wij snelle doorverwijzing regelen.

Echografie
Bij blessures aan pezen, spieren of kapsels kan er bij GoFysio een echo gemaakt worden. Hierdoor kan snel inzicht worden gekregen over de ernst van de blessure en hoe snel je weer kunt spelen. Voor echo onderzoek wordt je verwezen naar een van de locaties van GoFysio.

Manuele Therapie
Bij GoFysio werken verschillende manueel therapeuten. Dit is van belang bij blessures aan de wervelkolom, bekken, nek of schouders. Als het nodig is kun je snel terecht bij een manueel therapeut.

Sport Fysiotherapie
Ook sportfysiotherapie is goed vertegenwoordigd. Wij begeleiden verschillende sporters, ook van nationaal en internationaal niveau met verschillende blessures. Binnen ons team bekijken we altijd welke blessure door welke therapeut het beste behandeld kan worden. Zo krijg je altijd de beste zorg.

Dry Needling
Veel spierblessures die door overbelasting worden veroorzaakt kunnen o.a. door middel van Dry Needling worden verholpen. Dry Needling staat nooit op zichzelf maar is onderdeel van een totaal behandeling. Voor meer informatie over dry needling kijk op: www.gofysio.nl/dry-needling

Sporttape
Als het nodig is om te tapen kun je daarvoor ook bij de fysiotherapeuten van GoFysio terecht. VSV verschaft hiervoor sporttape. Het intapen is gratis, tenzij het onder fysiotherapeutische behandeling valt. Dit wordt altijd vooraf kenbaar gemaakt.

Voetbalfitheid
Wil je met je team een fittest doen? Het testen van de motorische vaardigheden en skills op individueel en team-niveau? Vraag dan bij de fysiotherapeut naar de mogelijkheden en breng je team naar een hoger niveau.

Afspraken, verzekeraars en tarieven

Afspraak maken
Loop even binnen of bel naar de praktijk:
maandag t/m vrijdag tussen 08.00 – 17.00 uur via 030-6585901
of stuur een mail naar: info@gofysio.nl

Kosten voor leden van VSV
Zoals gezegd is de screening gratis. Is er behandeling nodig dan worden deze kosten gedeclareerd. Dit wordt vooraf met je besproken. Ben je onder de 18 jaar dan worden alle behandelingen vergoed door de verzekering. Ben je ouder dan 18 jaar, dan heb je een aanvullende verzekering nodig. Zorg dat je dus een verzekering afsluit voor fysiotherapie. Ben je niet aanvullend verzekerd kijk dan op www.gofysio.nl/tarieven.

GoFysio heeft contracten met alle verzekeraars. Je kunt direct terecht, zonder verwijzing van de huisarts.

Vragen?
Voor al je vragen over blessures, fysiotherapie en begeleiding kun je natuurlijk altijd bellen op 030-6585901.

Wil je meer informatie over GoFysio bezoek dan onze website www.gofysio.nl