Afgelastingen

Afgelastingen (zaterdag- en zondagcompetitie)

Geen berichten.

 

 

 

Gevoelstemperatuur / winterse omstandigheden

Als de gevoelstemperatuur lager is dan het 0 punt dan zijn trainers/coaches vrij om zelf een keuze te maken om de training al dan niet door te laten gaan.

Dit mits de velden toegankelijk zijn.Voor richtlijnen hieromtrent zie Richtlijnen Wintergebruik velden

 

De keuring van onze velden is in handen van (KNVB) consul Adrie van Raaij.

De consul keurt zaterdag en zondagochtend rond 7:30u de staat van onze voetbalvelden en geeft indien hij velden ongeschikt acht dit om 8:00u door aan de wedstrijdsecretaris. Deze informeert vervolgens de betreffende teamleiders over de afgelasting van geplande wedstrijden / trainingen. Bij twijfel volgt een herkeuring om 11:30u.

Om zoveel mogelijk wedstrijden wel doorgang te laten vinden wordt de veldbezetting van goed bevonden velden zo optimaal mogelijk benut. Junioren / senioren teams die over het volle veld spelen zullen dikwijls plaats moeten maken voor 2 gelijktijdig spelende pupillenteams. De wedstrijden voor selectie elftallen worden daarbij zoveel mogelijk ontzien.

Je wordt geïnformeerd door je teamleider / trainer zodra er een afgelasting volgt.

Dit kan per e-mail of whatsapp (als een groep hiervoor is aangemaakt), door rechtstreeks gebeld te worden of via een telefooncirkel al naar gelang de gemaakte afspraak. Bij slecht weer raden we je aan de avond voor de wedstrijddag teletekst te raadplegen. Soms is al van te voren bekend of er in de regio (KNVB district West I) afgelastingen zijn. Je weet dan of je kunt uitslapen als de wedstrijd vroeg gepland stond. Neem voor de zekerheid contact op met je leider als deze dit zelf nog niet gedaan heeft. Bij twijfelachtige omstandigheden op de wedstrijddag kun je bellen met de bestuurskamer / kantine: T 030 - 6062411.

Ook staat tegenwoordig hierboven aangegeven of er wedstrijden zijn afgelast. Dit kan voor zowel thuis- als uitwedstrijden gelden. Ook kun je het tegenwoordig nakijken op Voetbal.nl