Technische staf Senioren VSV Vreeswijk rond voor seizoen 2018-2019

25-06-2018 - VSV Vreeswijk kan vol trots melden dat voor het seizoen 2018-2019 de technische staf voor de senioren rond is. Wij moeten helaas mededelen dat Danny Nagtegaal is gestopt met zijn trainingsactiviteiten van ons Vrouwen 1 en de keepertrainingen van de Senioren selecties en O19/O17. Helaas was het voor hem niet meer mogelijk zijn werk en trainersloopbaan te combineren. Wij willen hierbij Danny nogmaals hartelijk bedanken voor zijn inzet en prestaties bij Vrouwen 1 en zijn inzet als keeperstrainer.

Voor ons Vrouwen 1 team hebben wij na een zoektocht en gesprekken met meerdere kandidaten een zeer enthousiaste en gedreven trainer gevonden die de taken van Danny Nagtegaal overneemt.
Ton de Jong zal m.i.v. het nieuwe seizoen Vrouwen 1 onder zijn hoede nemen en zijn ambities daarin nastreven.
Assistenten Vera Stekelenburg en Kees Elbertse zijn behouden en zullen Ton ondersteunen.

Voor ons Vrouwen 2 team is Ruben van Dorp weer bereidt gevonden ook aankomend seizoen als trainer en teammanager te fungeren. Hij zal daarin bijgestaan worden door Jaimy van der Horst.

Voor Heren 1 hebben wij voor komend seizoen ons vertrouwen uitgesproken aan onze huidige trainer Ronald Cornet en zijn assistent/verzorger Frans Schultz en assistente Nicole van Sloten. Dit vertrouwen heeft er toe geleidt dat zij ook voor 2018-2019 deze groep blijven leiden. Als enige aanvulling hierop hebben wij Leo Meijer toegevoegd als verzorger om Frans wat te ontlasten in zijn bezigheden binnen de club.

Als laatste hebben wij Jeroen Kampers kunnen vastleggen als keeperstrainer voor onze Senioren selecties(m/v) en O19 keepers (m/v). Wij hebben er alle vertrouwen in dat Jeroen de vaardigheden van onze keepers kan verbeteren. Wij zien de samenwerking met hem vol vertrouwen tegemoet.

Wij wensen al onze trainers, teammanagers, begeleiders, verzorgers en de keeperstrainer veel succes in het nieuwe seizoen 2018-2019.

Bestuur VSV Vreeswijk