Technische staf Senioren VSV Vreeswijk rond voor seizoen 2019-2020

09-01-2019 - In december zijn wij als bestuur gestart met de gesprekken met onze huidige trainers, teammanagers en verzorgers van onze senioren selectieteams. VSV Vreeswijk heeft de wens uitgesproken om met iedereen die hier nu bij betrokken is door te gaan. Iedereen is tevreden over hoe het nu loopt met de senioren selectieteams en hun begeleiding.

Ton de Jong (Vrouwen 1) en Jeroen Kampers (Keeperstrainer), hier hebben wij onze waardering naar uitgesproken en aangegeven graag met hun door te gaan volgend seizoen. Beide trainers hebben aangegeven dat zij liever wat later een beslissing  nemen over het wel of niet doorgaan volgend seizoen. Die keuze respecteren wij en gaan later weer met hen om de tafel.

Voor Vrouwen 2 blijft Ruben van Dorp aan, hij is bezig aan een zeer goed seizoen en wij hopen daar volgend seizoen met hem een mooi vervolg aan te kunnen geven.

Voor Heren 1 kunnen wij mededelen dat de gehele staf doorgaat. De weg die wij met hen ingeslagen zijn smaakt naar meer en alle partijen zijn zeer tevreden binnen onze vereniging en de plaats die zij nu innemen binnen dit team. Dus zowel Ronald Cornet, Nicole van Sloten, Frans Schultz en Leo Meijer gaan ook het seizoen 2019-2020 onze Heren 1 selectie begeleiden.

Wij wensen iedereen succes met het huidige seizoen en kijken uit naar de samenwerking in het komende seizoen.

Bestuur VSV Vreeswijk