Aanschaffen van kleding

Aanschaffen van kleding

Momenteel wordt er hard gewerkt aan een document waarin alle regels met betrekking tot verenigings,- en sponsorkleding duidelijk vermeld staan. Wanneer er nu al vragen zijn kan je jezelf wenden tot Arco van Dijk via [email protected].

 

 

Elk VSV Vreeswijk lid die ook uitkomt in wedstrijden, wordt gevraagd een voorgeschreven kleding aan te schaffen.

Aanschaffen van kleding
De VSV Vreeswijk kleding voor wedstrijden en andere artikelen kun je aanschaffen via onze speciale VSV Vreeswijk webshop, deze is zowel voor leden als voor niet leden beschikbaar.

Passen
Als je kleding wilt passen voordat je besteld, is dit mogelijk bij RALPH SPORTS Nieuwegein. In de winkel hangen de verschillende maten op voorraad. Wij adviseren om altijd eerst vast te stellen welke maat je het beste zit en dan pas tot aanschaf over te gaan. Mocht het voorkomen dat je een artikel besteld hebt, pas het dan in de winkel als je het afhaalt. Mocht het zo zijn dat het toch niet naar je zin zit, dan kan er nog worden geruild voordat de opdruk wordt geplaatst. Eenmaal bedrukt kan het artikel niet meer geruild worden.

Bedrukken en versturen
Op de wedstrijdshirts wordt standaard een opdruk geplaatst zoals de vereniging dat met de leverancier heeft afgesproken. Dit bedrukken gebeurt in Nieuwegein en over het algemeen bij individuele bestellingen bij uitlevering. Alle bestelde artikelen worden gratis verstuurd naar RALPH SPORTS Nieuwegein waar je het op kan halen. Wil je artikelen thuis gestuurd krijgen, kan dat ook tegen betaling van verzendkosten. Opdruk is alleen mogelijk als je je artikel in de winkel gaat afhalen. Je rugnummer wordt door de vereniging uitgegeven en daarover zal RALPH SPORTS contact opnemen met de vereniging.

Aanschaf van voorgeschreven kleding is verplicht.

Betalen
Alle bestelde artikelen reken je af in de webshop via IDeal.