Overschrijving

Overschrijvingen

Als het einde van het seizoen nadert betekent dat niet alleen dat de prijzen worden verdeeld. Ook de overschrijvingsperiode is aangebroken. Een periode waarin spelers kunnen wisselen van vereniging. Verenigingen kunnen alle overschrijvingen regelen via Sportlink Club. Dit geldt zowel voor het veldvoetbal als voor het zaalvoetbal.

Het werkt eenvoudig. Je meld je vóór 15 juni aan bij de nieuwe vereniging en als zij jou inschrijven krijgt de ledenadministratie een mail met overschrijvingsverzoek. Nu gaat de ledenadministrateur na of alles betaald is en of er nog iets moet worden ingeleverd. Als dat zo is dan zal hij akkoord geven op het overschrijvingsverzoek.

Als de speler niet mag vertrekken, bijvoorbeeld vanwege een contributie achterstand, dan kan de oude vereniging een financiële blokkade opleggen. De overschrijving wordt in dat geval (nog) niet doorgevoerd. Als alles opgelost is zal de overschrijving als nog verleend worden.

Bij vragen, mail ledenadministratie@vsvvreeswijk.nl 

Extra informatie over overschrijvingen binnen de A,- en B-categorie, bijna alle spelers die bij VSV Vreeswijk voetballen spelen in de B-categorie. Uitzonderingen zijn de teams van Heren 1 en Vrouwen 1 want zij spelen in de A-categorie. De datum 15 juni is voor de A-categorie bepalend en voor de B-categorie is deze overschrijvingperiode wat ruimer. Echter streeft de vereniging ernaar om zo snel als mogelijk is de nieuwe teamindeling bekend te maken en dat kan alleen als je weet wie er wel blijven of wie niet. Om die reden willen wij graag voor 15 juni weten wie er blijven zodat we geen wijzigingen meer krijgen in de nieuwe teams.