Trainingen

Voorlopige trainersstaf seizoen 2020-2021

De indeling is als volgt:

Team Trainersstaf 2020-2021
Selectie Heren 1
Assistent
Ronald Cornet
Sander Huisman
Selectie Vrouwen 1
Assistent
Ton de Jong
Kees Elbertse
Selectie Vrouwen 2
Assistent
Ruben van Dorp
Constance Treffers
Keeperstrainers selectie heren 1 Arco van Dijk en Danny Nagtegaal
Keeperstrainer Vrouwen 1 en 2 Corstiaan Bleijenberg
Technisch coördinator Algemeen Daniël Jansen
Technisch coördinator onderbouw Sander Walet
JO19-1  Herman van Renswoude, Erik Snel, Bobby van Dijk
JO17-1  Youri Benschop, Frank van Buuren
JO17-2 Marko Pompies, Michel van Well
JO15-1 Sander Walet, Rohan Sheombar
JO13-1 Tristan Dekker, Tim van Vliet
MO19-1 Daniël Verkerk, Jacqueline Spijkerman
MO17-1 Henk The, Sjoerd Hilbrink 
MO15-1 Jerome van Straaten, Xander Luijten
Circuittraining onderbouw  Sander Walet, Youri Benschop, Anouk Valkenburg, Jerome van Straaten

 

Trainingen

Alternatief trainingsschema m.b.t. avondklok

Let op: dit is een tijdelijk aangepast schema. Zodra de avondklok vervalt of naar later tijdstip op de avond gaat, dan zal het oude schema weer actueel worden!!! Bij deze het alternatieve trainingsschema (download het alternatieve trainingsschema (pdf)) dat is ingegaan vanaf 7 april jl.

Alternatief trainingsschema

Trainingsschema ingaande maandag 17 augustus 2020

Bij deze het nieuwe trainingsschema (download het trainingsschema (pdf)) dat ingaat vanaf maandag 17 augustus as. Alle trainingen zijn ingedeeld op de kunstgrasvelden. Doordat het diverse mensen veel werk bezorgd om iedereen te informeren als het wetraveld afgekeurd is en er genoeg ruimte is zullen we ook geen teams indelen op het wetraveld.

Net als vorig seizoen zal Vreeswijk maandag en woensdag veld 4 gebruiken en zal Geinoord dinsdag en donderdag de beschikking hebben over veld 4. 

Let op, zowel op veld 1 als veld 4 dient elk team na zijn training zijn spullen op te ruimen, dus ook de doelen dienen buiten het veld neergezet te worden. Dus na elke training het veld leeg achterlaten voor het volgende team.

Daarnaast bleek afgelopen jaar wederom dat teams al op het veld ging inspelen terwijl er nog getraind wordt door een voorgaande groep. Dit is niet wenselijk. We willen nogmaals iedereen erop wijzen dat de teams pas het veld mogen betreden als de vorige groep alles opgeruimd heeft. Dit houdt ook in dat de groep die traint op tijd van het veld is. Als voorbeeld: een groep traint tot 19.15 uur. Dan dient die groep ook om 19.15 uur van het veld af te zijn en de spullen allemaal opgeruimd te hebben. Mochten er teams zijn die zich hier niet aan houden dan horen wij het graag en zullen we de betreffende teams erop aanspreken via hun verantwoordelijke coördinator.

Op verzoek vanuit diverse teams op veld 1 is er een groot wedstrijddoel aangeschaft, deze dient na gebruik opgeruimd te worden, na afloop van de training van zondag 1 dient deze door het eerste elftal van veld 1 gezet te worden naast de tribune.

Trainingsschema 2020 2021 

Aan alle spelers / ouders het volgende trainersverzoek

Vriendelijk doch dringend verzoek voor aanvang van je training te willen wachten buiten het trainingsveld! Dat wil dus zeggen achter de hekken (op het plein) en dus niet langs de zijlijn. Dit om de aandacht van spelers bij de trainingsles te kunnen houden. Drukte op en rond het trainingsveld verstoord de concentratie en gaat ten kostte van de ons beschikbare tijd. Bij deze het verzoek aan ouders je kind erop te wijzen het trainingsveld niet te betreden
tot moment van aanvang.

Velden VSV Vreeswijk 

Indeling trainingsvelden