Lid worden

Lid worden

Word lid van Vreeswijk

Spreekt voetbal je aan? Ontwikkel dan je talent en technische vaardigheden binnen een vereniging die sinds 1926 het plezier in voetbal vooropstelt. Jongens en meisjes zijn al vanaf een leeftijd van 5 jaar van harte welkom om bij ons te komen voetballen. Uiteraard zijn senioren ook van harte welkom

Proeftraining

Wegens grote toename van het verzoek om proeftrainingen hanteren wij momenteel wachtlijsten. Alle verzoeken die in de afgelopen periode zijn ingediend ontvangen hierover nog nader bericht.

Voor de volgende teams zijn we nog wel op zoek naar proeftrainers:

  • JO16-1
  • MO17-1 en
  • MO15-1

Mocht je je toch bij ons aan willen sluiten dan kun je alsnog een verzoek om een proeftraining indienen, echter hou er dan rekening mee dat je op een wachtlijst geplaatst zult worden. In het voorjaar (en wellicht eerder) zal bekeken worden in hoeverre er weer ruimte ontstaan is binnen de teams en zullen wij je hierover berichten. Mocht je op de wachtlijst geplaatst willen worden dan kun je dit verzoek richten aan [email protected].

Dank voor uw begrip.

Wij nodigen aspirant leden graag uit om vrijblijvend 3 (proef)trainingen ‘mee te draaien’ . Tijdens de proeftraining kun je de sfeer proeven en kunnen we evt. een start maken om de meest passende indeling te bepalen.

Aspirant jeugdleden kunnen zich via wedstrijdsecretaris-jeugd ([email protected]) aanmelden voor een proeftraining. Wilt u zo vriendelijk zijn om daarbij de navolgende gegevens door te geven in de mail (ook ter beoordeling in welke leeftijdscategorie uw zoon/dochter thuishoort):

Naam:
Adres:
Postcode:
Woonplaats:
Telefoonnummer:
Geboortedatum (ivm indeling leeftijdscategorie): *
Evt. contact:
E-mail adres: *

Zodra wij uw verzoek binnen hebben dan zult u een bevestiging van ons ontvangen (mochten gegevens ontbreken dan zullen wij deze alsnog opvragen). Vervolgens zal het betreffende JC-lid contact met u zal opnemen opnemen om een afspraak te maken voor de proeftrainingen.

Senioren kunnen zich melden via wedstrijdsecretaris-senioren ([email protected]) en dan zal gekeken gaan worden of er en waar er plaats is. Vaak zijn de seniorenteams al redelijk vol maar schroom niet om te informeren. Een paar keer meetrainen om te kijken of het klikt en of de sfeer goed is vormt geen probleem.

Aanmelden
Besluit je – al dan niet na een proeftraining – om lid te worden van onze vereniging, maak dan gebruik van het digitale aanmeldingsformulier. Je wordt doorgelinkt naar de pagina Word lid van Vreeswijk! | KNVB. Vervolgens kun je de verschillende velden invullen. Zodra je het formulier hebt ingevuld dient het formulier digitaal ondertekent te worden. Na ondertekening kun je je aanmelden via de button Meld je aan als lid. Na aanmelding zul je via de mail een bevestiging ontvangen.

Wat is belangrijk bij inschrijving (kan ook via de mail aan onze ledenadministratie ([email protected]) gezonden worden):

  1. een pasfoto voor leden vanaf 10 jaar (jongens/meiden). Voor deze foto gelden dezelfde eisen, die ook worden gesteld bij officiële legitimatiedocumenten (paspoort, identiteitskaart, rijbewijs). De pasfoto komt op je digitale spelerspas.

Indeling

Na ontvangst van het aanmeldingsformulier en de van toepassing zijnde bijlage(n) wordt de aanvraag verwerkt door onze ledenadministrateur. Het inschrijfgeld bedraagt € 5,00 voor jeugdleden en € 7,50 voor seniorenleden en dat wordt, gelijktijdig met de eerste contributiebetaling automatisch geïncasseerd.

Kom je bij ons voetballen dan word je als regel ingedeeld in de leeftijdscategorie waarin je, gelet op je leeftijd, thuishoort. De aan jouw leeftijdsgroep toegevoegde JC-leden – en die zijn verantwoordelijk voor de samenstelling van de teams binnen de leeftijdsgroep – nemen contact met je ouders op en vertellen in welk team je bent ingedeeld. De teamindeling vindt plaats op basis van breed verkregen informatie. De input van de teammanagers, trainers, coördinatoren en (interne) scouts is hierbij bepalend. Bij de teamindeling wordt zo veel mogelijk rekening gehouden met:

  1. Kwaliteiten van de speler
  2. Teamsamenstelling
  3. Leeftijdsopbouw per team

Jeugd commissie

Wil je weten wie de Jeugd Commissie vormen, kijk dan voor een volledig overzicht van de samenstelling op de website-pagina Jeugd Commissie

Sportkleding
Bij het lidmaatschap van een voetbalclub hoort voetbalkleding in de clubkleuren en die zijn bij ons blauw en wit. Je moet zelf zorgen voor de aanschaf van voetbalschoenen en het VSV Vreeswijk-voetbaltenue. Ga niet direct op eigen houtje alles aanschaffen, maar doe dat in overleg met de teammanager van het team waarbij je wordt/bent ingedeeld. Het kan zomaar zijn dat je terecht komt in een team met een shirt- en/of kledingsponsor. Je maakt dan wel een beetje reclame voor die sponsor, maar het scheelt natuurlijk wel in de eigen uitgaven voor sportkleding.

Kom je in een team zonder kledingsponsor schaf dan je voetbaltenue aan bij Ralph Sports in Nieuwegein (zie ook pagina Aanschaffen van kleding), waarmee VSV Vreeswijk een overeenkomst heeft gesloten voor het leveren van voetbalkleding. De medewerkers van Ralph Sports helpen je graag bij het bepalen van de juiste maat en bestelling van je voetbaltenue. Voor bestelling van tenue: zie http://clubs.deventrade.com/nl/vsv-vreeswijk/. Ben je meer een shopper, dan ben je natuurlijk van harte welkom in de winkel van Ralph Sports aan Het Sluisje 10, 3438 AH te Nieuwegein.

Vrijwilligerstaken
Vrijwilligers vormen het cement van VSV Vreeswijk, waardoor de vereniging in staat is om de contributie op een aanvaardbaar niveau te houden, zonder dat dit ten koste gaat van de doelstelling die de club voor ogen staat: het bieden van plezier in voetbal en het begeleiden en ontwikkelen van het persoonlijk talent hiervoor. 

Met het aangaan van het lidmaatschap van VSV Vreeswijk verzeker je je niet alleen van aansluiting bij een geweldige voetbalclub, ook meld je je hiermee automatisch aan voor het uitvoeren van vrijwilligerstaken voor de club (voor jeugdleden geldt dit voor de ouders). Dat kan variëren van een middagje kantinedienst, een paar uurtjes op de EHBO post of tot het fluiten van een wedstrijd, van teambegeleider tot bestuurslid en zo zijn er nog tal van andere klusjes en taken te volbrengen. Er is voor iedereen wel iets te doen en samen maken we er iets moois van. Steek je licht eens op op het overzicht van huidige vacatures.

Contributie
VSV Vreeswijk kent een gevarieerd contributiesysteem voor spelende en niet-spelende leden en verder is er onderscheid naar leeftijd. Een compleet overzicht vind je op Contributies. Op deze pagina kun je eenvoudig vinden welke contributie op jou van toepassing is.

De verschuldigde contributie wordt door middel van automatische incasso geïnd in twee incassorondes. Zo wordt er dus twee keer de helft van de jaarcontributie bij je afgeschreven in de maanden juli en oktober. Hiervoor dien je een machtiging in te vullen die bij het aanmeldformulier is gevoegd.
Ben je in het bezit van een Nieuwegein Stadspas, lever dan gelijktijdig met de aanmelding een kopie in van deze pas of zend een scan van aanmelding en pas naar de ledenadministratie ([email protected])

 

Algemene informatie

Privacy-policy
Volg de volgende link voor onze Privacy-Policy (Privacy policy)